Promptitudine

Materialele folosite la fabricarea betonului sunt aduse din balastiera proprie.

Calitate

Toata gama de produse comercializate de BETON IDM , au certificarile si atestarile de calitate ,conform standardelor si cerintelor in vigoare.

Balastiera

Incepand cu anul 2017, Beton IDM si-a largit domeniul de activitate cu exploatare din balastiera si producere de agregate de rau sortate pentru betoane si constructii.

Despre noi


               Societatea BETON I.D.M. SRL  a inceput activitatea de producere a betonului din anul 2002 , aceasta fiind activitatea de baza in mod continu fara intrerupere pana in prezent.De-alungul anilor de activitate se poate vedea o crestere constanta , fara maxime si minime spectaculoase dar constante si fundamentate .

              Initial firma a activat cu o statie de producere a betoanelor situata in GIARMATA . Incepand cu anul 2013 a mai deschis o statie de betoane in MOSNITA NOUA  , operand cu doau statii de betoane .

              2016 a fost anul in care a pus in functiune  balastiera proprie localizata pe malul Muresului in ZABRANI-ARAD .Dezvoltarea activitatii in aceasta directie a fost necesara pentru a putea sustine productia celor doua statii de betoane , agregatele din piata existenta fiind insuficiente fata de cererea de pe piata betoanelor.            Astazi BETON I.D.M. dispune de 2 statii de betoane ,localizate in GIARMATA respectiv MOSNITA NOUA ,cu o capacitate de productie de 45 mc/ora fiecare .           Sursa de agregate pentru productia  betoanelor  este asigurata din balastiera proprie de la ZABRANI,com. PAULIS jud.ARAD, pe malul Muresului .Aici produce toata gama de  agregate de rau spalate , precum si agregate de rau concasate de foarte buna calitate .

            Parcul auto care asigura logistica necesara : transport si pompare beton consta din 12 betoniere  ,dintre care 4 cu o capacitate de transport de 12 mc/ cursa , 4 autopompe cu lungimea bratului de 28 ml si 1 pompa cu brat de 42 ml.

            Furnizorii nostrii de materii prime necesare sunt :ciment -  producatorii consacrati HOLCIM ,respectiv HEIDELBERG CEMENT ,iar aditivii ne sunt asigurati de catre SIKA  ,CRYSO,DCP

              Materiilor prime de calitate se asociaza o echipa de oameni cu experienta de ani de zile in acest domeniu la fel cum si societatile cu care colaboram in urmarirea si asigurarea  calitatii produselor noastre .             

    Pe parcursul anilor BETON IDM s-a  stabilizat pe piata betoanelor cu precadere in zona constructiilor civile avand o gama de colaboratori si clienti in mod special in domeniul dezvoltatorilor imobiliari si constructorilor de cartiere de case si blocuri in zone rezidentiale din aria sa , precum  si hale   drumuri ,  platforme ,pardoseli din zona constructiilor industriale. 

         Bazandu -ne pe dotarile care ne stau  la dispozitie ,precum si echipa de profesionisti ai nostrii si colaboratori apropiati , preocuparea constanta a conducerii societatii BETON I.D.M. este sa asigure prezenta marcanta a firmei pe piata funizorilor de betoane cu cresterea ponderii  in domeniul condtructiilor industriale mari , produse si servicii aferente de calitate  , consultanta de specialitate in domeniul betoanelor  ,fiind un partener pe care constructorii se pot baza in executia chiar si a celor mai solicitante proiecte .

               Va stam la dispozitie, asteptam cu interes  sa ne oferiti posibiltaea participarii la proiectele dumneavostra.

 


Despre noi

BETON I.D.M. a luat fiinta in anul 2002, cu scopul de a veni in sprijinul dumneavoastra, oferindu-va produse si servicii la cele mai ridicate standarde.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama diversificata de beton, sape, agregate de balastiera, piatra de cariera si piatra ornamentala.

Statia de beton amplasata in localitatea Giarmata, jud. Timis prezinta o instalatie ecologica care respecta cerintele legale in domeniul protectiei mediului. De asemenea, are capacitatea de a recicla betonul intarit si de a prepara si furniza betoane in conditii extreme de temperatura.